KONYA / KARATAY - HÜSEYİN SEVİM KÖROĞLU İLKOKULU

Kıyafet Doktoru

Okulumuzda "Kıyafet Doktoru e-Twining Projesi" başlamıştır.

4 farklı ülke ve 11 okulun ortaklaşa yürüteceği Dress Doctor ( Kıyafet Doktoru ) eTwinning projesi başladı. Kuruculuğunu Meram İhsan Karaciğan Anaokulu öğretmeni Hanife Eken ve Orhangazi İlkokulu öğretmeni Kamil Erdem'in yaptığı proje moda kavramı ile hayatımıza giren hızlı tüketim alışkanlıklarının doğaya verdiği zarar için farkındalık oluşturmayı amaçlamaktadır.

Airina Jančaitienė, Bahar Kalın, Carmela Pellegrini,Ece Karahan Kaya,Fatma Akıncı,İnci Önder,Kima Grigoryan,Mithat Altuntaş,Muharrem Yüksel, Mustafa Navruz ve Neslihan Altuntaş projemize destek verecek üye öğretmenlerimizdir.

Okulumuz da öğretmenimiz Neslihan ALTUNTAŞ  rehberliğinde 3-D öğrencileri tarafından yürütülen Kıyafet Doktoru e-Twining Projesi çalışmaları devam etmektedir.

Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz..

Mart ayına ait etkinliklerimiz için Oyuncak yapma etkinliği

Nisan ayına ait etkinliklerimiz için Eskisinden daha güzel

Çalışmalarımızla ilgili videomuz.

Çalışmalarımız

Çalışmalarımızla ilgili farklı sitelerde çıkan haberlerimiz.

Haber1

Haber2